Mogelijkheden thuiswerk

Mogelijkheden thuiswerk

Onze werkzaamheden bedragen het erotisch chatten en bellen met de leukste bezoekers uit heel europa. Wil jij in aanmerking komen om vandaag nog aan de slag te gaan? Hier lees je de mogelijkheden.

Als je tijd hebt om te werken met thuiswerk is het na het inloggen dat je klaarzit voor je eerste gesprek of webcam sessie. Je krijgt zodra je belt met de telefoon een belletje met het verzoek dat iemand met je in contact wilt komen. Je kunt kiezen of je deze aanneemt of niet. Voor webcam chat is het net iets anders omdat je live ingeschakeld bent in jou eigen chatroom. Iedereen kan op dat moment inschakelen en live van je meegenieten met beeld en geluid. Webcam heeft een groter voordeel is dat je je chatroom ook kunt delen met meerdere bezoekers tegelijk. Dit zorgt voor extra verdiensten per bezoeker in tegenstelling tot het werken voor een erotieklijn, waar je al snel bezet kunt zijn door 1 beller alleen. Een beller betaald 0,80/min voor een sexlijn in Nederland. Van dit bedrag ontvang jij 0,32 per minuut. Als webcam model ontvang je in dit geval 0,22 cent maar heb je bij ons het voordeel dat je meerdere bezoekers tegelijk kunt 'doen' waardoor het bedrag met 5 bezoekers dan ook 5 voudig ligt per minuut. Dubbel zoveel voordeel dus. Als je onze 0906 nummers wilt zien bekijk nummers.

Een bezoeker die je belt kan je vragen om bepaalde sexueele handelingen te verrichten. Dat kan zijn spelen met jezelf of gebruik van speeltjes. Hoe je dat doet is natuurlijk volledig aan jou. Anders als webcam ziet een bezoeker jou ook niet met wat je doet. Bij een webcam ben jij het centrale punt. Wat jij doet is aan jou en is de show die je op kunt geven interessant genoeg voor bezoekers. Ook zij kunnen jou opdrachten geven om zo de spanning te prikkelen of 1 op 1 met jou exclusief gaan chatten. Voor meer info surf naar inschrijven.

Ontdek jezelf

  • Sex is prikkelend!
    Natuurgetrouw is sex gezond en een natuurlijke behoefte. Je zult met veel bezoekers en mensen via de telefoon snel ontdekken wat zij prettig en lekker vinden. Zou het niet leuk zijn als je kunt doen wat je leuk vind en daarvoor veel krijgt betaald? Bij ons is het mogelijk om met thuiswerk aan de slag te gaan met de hoogste verdiensten. Het op onze website inschrijven is gratis. Doe met ons mee!
  • Discreet werken!
    Blijf anoniem terwijl je belt of met de webcam actief bent. Dit is het grote voordeel van werken bij ons met thuiswerk.